De eerste weken dat uw puppy bij u is zijn zeer belangrijk. De pup moet wennen aan nieuwe omgevingen, geluiden, mensen, evt. andere dieren.
Het is voor u als nieuwe eigenaar fijn om op iemand te kunnen terugvallen wanneer u vragen of twijfels hebt bij de opvoeding van uw pup.

Bij individuele puppy training vinden de eerste sessies steeds plaats bij u thuis. Daar begint namelijk alles. De pup moet een vertrouwde plaats krijgen waar hij zich goed voelt, moet weten waar hij zijn behoefte mag doen en vele nieuwe dingen. Het is belangrijk dat uw puppy zich eerst thuis goed voelt alvorens we buitenshuis gaan met hem. Ook kan u geholpen worden met vragen over aanschaf van bench, kussen, leiband,…

Na de eerste sessie bij u thuis, spreken we ook af op andere locaties. Zo kunnen sessies plaatsvinden op onze eigen locatie waar we trainen het bewustzijn van uw pup en laten we u en uw pup kennismaken met ‘puppygym’. Daarnaast kan het ook zijn dat we eens afspreken op drukkere plaats waar meer prikkels zijn. De focus ligt hier steeds op zaken die u als eigenaar belangrijk vindt.

Ik werk op het tempo van de pup, het welzijn van uw pup staat voorop. Het hoofddoel van deze sessies is dan ook dat u als eigenaar correct leert om te gaan met uw puppy en dat uw pup zich goed voelt. Een ontspannen hond en eigenaar!

Er wordt steeds op een positieve manier gewerkt, straffen of correcties worden niet gebruikt!

Het voordeel van individuele training is dat er volledig ‘op maat’ kan gewerkt worden. De momenten worden in onderling onderleg afgesproken, wat handig kan zijn voor mensen met onregelmatige uren.

TARIEVEN:

8 sessies: 250 euro

Sessies duren 40 - 50 minuten

  • Tussen de sessies door kan u via mail steeds vragen stellen als u even niet goed weet hoe u met een bepaalde situatie moet omgaan.
  • Puppy training kan u volgen met uw pup vanaf 8-10 weken tot 6 maanden
  • Er wordt niet gewerkt op een vaste locatie omdat het net belangrijk is dat uw pup leert functioneren op diverse plaatsen
  • Tarieven zijn geldig als de u woont in Beveren/Melsele/Vrasene en de sessies op locatie daar ook plaats vinden.  Voor randgemeenten kan u contact opnemen voor prijsinfo.

© Van Ardiga 2019 - Webdesign & Onderhoud: Dogsite.be