Onzindelijkheid, uitvallen naar andere honden, problemen met bezoek te ontvangen, agressie naar huisgenoten, angstig gedrag, dingen stukbijten,…

Bovenstaande zaken zijn niet fijn. U kan mij contacteren om aan het gedrag van uw hond te werken. Er wordt enkel op een positieve en diervriendelijke manier met uw hond gewerkt en omgegaan.

Tijdens een eerste gesprek, dat plaats vindt bij u thuis wordt het gedrag van uw hond uitgebreid besproken. Ik zoek steeds naar de oorzaak van het probleem. Wanneer de oorzaak niet gevonden wordt kan er ook niet aan een oplossing gewerkt worden.  Mogelijks ontvangt u reeds een vragenlijst op voorhand zodat ik gerichter vragen kan stellen.
Ook een medische oorzaak moet steeds uitgesloten worden.

Na ons gesprek worden u de eerste handvaten aangeboden om met uw hond aan de slag te gaan. Indien nodig ontvangt u via mail ook schriftelijke adviezen.  U krijgt tijdens het eerste gesprek ook een realistisch beeld over het gedrag van uw hond en welke evolutie mogelijk is.

Een tweede keer kom ik opnieuw bij u langs en bespreken we de evolutie, wat is er goed gelopen en wat niet. Op deze manier kan u bijgestuurd worden in de training van uw hond.  Tijdens deze sessie bespreken we of extra trainingssessies aan te raden zijn.  Deze kan u terugvinden onder ‘training’

Tarieven:

  • 2 afspraken bij u thuis (eerste afspraak 60-75 min. + 2de afspraak 45-60 min.): 75 €

Indien nodig:

  • 4 sessies (45 min.): 100 €
  • 7 sessies (45 min.): 150 €
  • U kan steeds via e-mail vragen stellen tussen de afspraken door om zo goed mogelijk met uw hond te kunnen omgaan.
  • De tarieven zijn geldig voor regio Beveren / Melsele / Vrasene.  Randgemeenten op aanvraag.

 

© Van Ardiga 2019 - Webdesign & Onderhoud: Dogsite.be